Poisoned Flagon - vårt escape box spill

Poisoned Flagon, et escape box spill i Oslo

Vi setter en ny standard med Poisoned Flagon, escape room spillet som arrangeres der dere er. Konseptet er kjent som escape box.

Dette er et fantastisk spill for anledninger som team building, kick off, konferanse, sommerfest, julebord, kurs og bursdag!

Suksesshistorien Original Swiss fortsetter i nytt og spennende format! I Poisoned Flagon har vi videreført de fleste av mysteriene og gåtene, lagt til noen helt nye og skalert det ned slik at hele spillet enkelt kan tas med til dit din bedrift, organisasjon eller gruppe holder til.

 

Dette er ingen brettspillutgave eller iPad-variant av escape room spill, men et skikkelig spill i kompaktformat som nå blir tilgjengelig for enda flere!

En gal vitenskapsmann har forgiftet drikkevannet i landsbyen.

Klarer dere å finne motgiften og rense drikkevannet i tide? Gjør dere klar for 60 nervepirrende minutter! I konkurranse med andre team blir samarbeidet nøkkelen til suksess.

Slik foregår det

En eller flere av våre profesjonelle Game Mastere ankommer deres lokaler i god tid før spillet skal begynne for å rigge opp. Det blir holdt en intro på 10-15 minutter før spillet begynner. Etter spillet blir det tid for debrief og kåring av vinner.

Spillet kan settes opp nær sagt hvor som helst innen rimelig kjøreavstand fra Oslo. Vi tar med alt av utstyr som trengs.

 

Det eneste dere trenger å stille med selv er egnete lokaler hvor det er plass til at hvert lag kan samles rundt hvert sitt bord. Resten ordner vi!

Vi tilbyr Poisoned Flagon i to varianter: 30 minutters spill med totaltid på 1 time eller 60 minutters spill med totaltid på 1 time og 30 minutter.

12-72 deltakere kan spille samtidig, fordelt på lag med 4-6 deltakere. Det blir en spennende konkurranse mellom lagene hvor hint underveis straffes med tillegg i tid.

Kontakt oss her for forespørsler og prisinformasjon. Vi kan også skreddersy spillet ditt med produktplassering etter behov til en ekstra kostnad.

Poisoned Flagon, et escape box spill i Oslo

Våre andre spill

Mafia Omertà.png

Mafia Omertà 

Mafiasjefen deres har blitt fengslet av politiet. Han er anklaget for mordet på politimesteren og står i fare for å bli henrettet. Dere fanger opp at politiet er på vei tilbake til mafiaens hovedkvarter, Omertà Speakeasy, for å hente ut nødvendige bevis.  Deres oppdrag er å redde sjefen deres ved å komme politiet i forkjøpet.

AdventureRooms Oslo - Black Queen

Black Queen

Dere må tenke stort i dette spillet for å finne den sorte dronningen. Hvert eneste spor dere finner i hennes mørke slott vil lede dere videre på veien til frihet. Men skynd dere, ellers er det den hvite kongen som holder henne fanget som utkonkurrerer dere.

AdventureRooms Oslo - Piano

Piano Enigma

Hva gjør man hvis man er usikker på hvem som er verdig til å arve formuen? Man designer en genial og intrikat utfordring for å teste kandidatenes styrker og svakheter, så klart! Her blir sansene utfordret på et nytt nivå. For å lykkes må dere finne testamentet, og deretter komme dere ut i tide med mindre mysteriet med pianoet blir et for stort hinder.