Spillene skaper begeistring og mestringsfølelse!

 

Oppgavene og mysteriene våre er designet for at de skal være passe vanskelige. Det hjelper å tenke utenfor boksen, men det er samtidig viktig at man ikke overkompliserer. Belønningen er stor glede og mestringsfølelse når man lykkes.

Vi har tre kategorier med spill:

 

ESCAPE ROOM SPILL I VÅRE LOKALER

AdventureRooms tilbyr både standard spill på én time for mindre grupper og duellspill for større grupper, hvor to team konkurrerer mot hverandre i samme spill. Scenarioene er ekte, klokken tikker og alt du trenger av ledetråder finner du rundt deg.

2019 TripAdvisor Certificate of Excellen

Kløktig gjennomført. Teamwork på høyt nivå, utrolig morsomt! Vennlig og engasjerende personale, kreative oppgaver som må løses på tid. Anbefales!

- GrimViking

Utrolig tøft spill. Dette er noe av det morsomste vi har vært med på, og JA vi kommer tilbake.

- Mari H

 

Opplegget for standard spill (2-7 deltakere) varer 90 minutter og starter med en introduksjon til konseptet og gjennomgang av spillereglene. Selve spillet varer i 60 minutter etterfulgt av en debrief og fotografering.

 

Duellspill (8-14 deltakere) har to runder på 30 minutter hver med en 10 minutters pause. Beregn 1 time og 45 minutter for denne escape room varianten som er unik til AdventureRooms. Begge lag deltar samtidig.

Velg mellom tre unike spill med ulike tema.

Mafia Omertà.png

Mafia Omertà 

Mafiasjefen deres har blitt fengslet av politiet. Han er anklaget for mordet på politimesteren og står i fare for å bli henrettet. Dere fanger opp at politiet er på vei tilbake til mafiaens hovedkvarter, Omertà Speakeasy, for å hente ut nødvendige bevis.  Deres oppdrag er å redde sjefen deres ved å komme politiet i forkjøpet.

Standard spill: 2-7 deltakere

Duellspill: 8-14 deltakere

Black Queen, et unikt escape room spill i Oslo

Black Queen

Dere må tenke stort i dette spillet for å finne den sorte dronningen. Hvert eneste spor dere finner i hennes mørke slott vil lede dere videre på veien til frihet. Men skynd dere, ellers er det den hvite kongen som holder henne fanget som utkonkurrerer dere.

Standard spill: 2-7 deltakere

Duellspill: 8-14 deltakere

Piano Enigma, et unikt escape room spill i Oslo

Piano Enigma

Hva gjør man hvis man er usikker på hvem som er verdig til å arve formuen? Man designer en genial og intrikat utfordring for å teste kandidatenes styrker og svakheter, så klart! Her blir sansene utfordret på et nytt nivå. For å lykkes må dere finne testamentet, og deretter komme dere ut i tide med mindre mysteriet med pianoet blir et for stort hinder.

Standard spill: 2-7 deltakere

Duellspill: 8-14 deltakere

AVATAR ESCAPE ROOM

AVATAR escape room er et konsept hvor deltakere kan delta i spill i våre lokaler mens de selv er hjemme i stuen eller på kontoret. Konseptet blir også kalt "live video escape room".

Les mer her

 
Snitch's%20Nose_edited.jpg

Mafia - Snitch's Nose

Politiet slår ned på økt kriminalitet i mafiaverden og har lyktes med å ta i bruk tystere. Uheldigvis ble en tyster avslørt. I kjent mafiastil har mafiasjefen skåret av nesen hans. Den oppbevares i mafiasjefens lokaler og politiet ser nå muligheten til å bruke denne som bevis mot mafiasjefen.

 

Dere har klart å komme dere inn i lokalene, men døra låses bak dere. Mafiagjengen er på vei tilbake og dere vet at dere kun har en time på å finne nesen og så komme dere ut igjen.

Money%20Stack_edited.jpg

Mafia - Money Heist

Mafiasjefen har skjult byttet fra et vellykket ran i Omertà Speakeasy, lokalene som kun hans innerste krets har tilgang til. Politiet har fått tak i en nøkkel til lokalene. Dere har nå klart å sende mafiasjefen på et blindspor som holder han borte fra lokalene i en time. 
 

Dere har derfor en time på å finne pengene før mafiasjefene returnerer til Omertà Speakeasy, som er forlatt med hindre og feller for å forhindre dere fra å få tak i byttet.

ESCAPE BOX

Dette er vår kompaktutgave av vårt tidligere signaturspill, Original Swiss, som kan tas med til dit din bedrift, organisasjon eller gruppe holder til.  Konseptet er populært kalt escape box. 

 
Poisoned Flagon, et escape box spill i Oslo

Poisoned Flagon

En gal vitenskapsmann har forgiftet drikkevannet i landsbyen. Klarer dere å finne motgiften og rense drikkevannet i tide?

Dette er et spill for 4-6 deltakere hvor 12-72 deltakere kan delta samtidig.

Les mer her