Black Queen

Dere må tenke stort i dette spillet for å finne den sorte dronningen. Hvert eneste spor dere finner i hennes mørke slott vil lede dere videre på veien til frihet. Men skynd dere, ellers er det den hvite kongen som holder henne fanget som utkonkurrerer dere.

 

AdventureRooms er et av Norges best likte og mest populære escape room. Spillet Black Queen er deltakernes favoritt.

 

Med 2 til 7 deltakere vil dere delta i et klassisk escape room spill hvor dere må klare utfordringen på en time.

Med 8 til 14 deltakere vil dere kunne prøve våre unike og populære duellspill hvor to lag konkurrerer mot både klokka og hverandre til samme tid over to runder på en halv time hver.

Opplegget varer halvannen time for klassiske spill og et kvarter ekstra for duellspillet.

Suksessraten i spillet er 30% men vi garanterer at dere uansett blir fornøyde for oppgavene og mysteriene er designet for å skape mestringsfølelse og glede når teamet lykkes med dem. Spillet passer for alle uansett erfaring og hvem som deltar.

 

Nå oss på 21 52 11 55 eller epost ved spørsmål eller hvis det er behov for assistanse med bookingen. Book nå for en en uforglemmelig opplevelse.

2019 COE en-US-UK 2x.png

Vi ble veldig godt ivaretatt av kjempeflinke og hyggelige ansatte.

 

Rommet, Black Queen, var kjempespennende, og vi storkoste

oss hele gjengen!

Dette anbefales virkelig!

- Sara Å

Våre andre spill

Mafia Omertà.png

Mafia Omertà 

Mafiasjefen deres har blitt fengslet av politiet. Han er anklaget for mordet på politimesteren og står i fare for å bli henrettet. Dere fanger opp at politiet er på vei tilbake til mafiaens hovedkvarter, Omertà Speakeasy, for å hente ut nødvendige bevis.  Deres oppdrag er å redde sjefen deres ved å komme politiet i forkjøpet.

AdventureRooms Oslo - Piano

Piano Enigma

Hva gjør man hvis man er usikker på hvem som er verdig til å arve formuen? Man designer en genial og intrikat utfordring for å teste kandidatenes styrker og svakheter, så klart! Her blir sansene utfordret på et nytt nivå. For å lykkes må dere finne testamentet, og deretter komme dere ut i tide med mindre mysteriet med pianoet blir et for stort hinder.

AdventureRooms Oslo - Poisoned Flagon

Poisoned Flagon (escape box)

Dette er vår kompaktutgave av vårt tidligere signaturspill, Original Swiss, som kan tas med til dit din bedrift, organisasjon eller gruppe holder til. 

En gal vitenskapsmann har forgiftet drikkevannet i landsbyen. Klarer dere å finne motgiften og rense drikkevannet i tide?