• AdventureRoomsOslo

Senk skuldrene. Nyt opplevelsen!

Vi lever for å skape ekstra gode opplevelser for deltakere i våre spill. Mestringsfølelse og begeistring er følelser som skal stå i sentrum, og i den forbindelse jobber vi kontinuerlig med rutiner for å skape trygghet under besøket. Brannsikkerhet har selvfølgelig høyeste prioritet, og vi har etablert rutiner for å redusere risiko for koronasmitte. Alle deltakere blir pålagt å bruke antibac før deltakelse i spill så lenge det er en risiko for koronasmitte i Oslo og omegn.


Ønsker dere et fortrinn i spillene? Les våre tips til deltakere som er nye til escape room og også til deltakere med mer erfaring:


https://www.adventurerooms.no/post/2017/09/15/10-tips-til-en-escape-room-rookie https://www.adventurerooms.no/post/2017/11/06/vaare-10-tips-til-litt-mer-erfarne-spillere Vi har også et veldig godt alternativ til å delta i spill i våre lokaler. Suksesshistorien Original Swiss fortsetter i et nytt og spennende format! I vårt escape box spill, Poisoned Flagon, har vi videreført de fleste av mysteriene og gåtene, lagt til noen helt nye og skalert det ned slik at hele spillet enkelt kan tas med til dit din bedrift, organisasjon eller gruppe holder til. Kapasiteten er 72 deltakere til samme tid. Les mer om muligheten her:

https://www.adventurerooms.no/the-poisoned-flagonAdventureRooms Oslo
Nedre Slottsgate 23, 0157 Oslo

Telefon: 21 52 11 55

Org.nr: 915 981 747 MVA
e-post: oslo@adventurerooms.no

Åpent alle dager kl. 10.00-23.00

Følg oss

AdventureRooms Oslo | Experience the adventure of Escape room Games in Oslo
AdventureRooms Oslo | The most exciting Escape Game in the heart of Oslo
AdventureRooms Oslo | The best Escape Room Games in central Oslo!
AdventureRooms Oslo | The best Escape Room Games in central Oslo!

Tripadvisor

AdventureRooms Oslo Recommended on TripAdvisor

Copyright © 2017 AdventureRooms Norway AS  |  En del av AdventureRooms GmbH  |  Design: Tid & Rom Reklamebyrå AS