• AdventureRoomsOslo

Escape room til rekruttering


En jobbsøkers personlige egenskaper er en vesentlig faktor for hvor vellykket kandidaten blir som arbeidstaker. Det er en kjensgjerning at intervjuprosessen sjelden gir gode nok svar. Det er derfor ikke uvanlig at det er først etter kandidaten er kommet i arbeid at man med sikkerhet kan si om det var et riktig valg.

Ulike verktøy kan bidra, som et supplement til et tradisjonelt intervju, for å avdekke de sanne egenskapene til en kandidat under rekrutteringsprosessen og dermed minimere risiko for at man rekrutterer feil kandidat.

Intervju

Escape room er et veldig bra verktøy for dette formålet. Deltakere jobber under press på lag med andre med et mål om å lykkes i et oppdrag. Deltakere blir derfor veldig fort seg selv lik. I spillene jobber man på lag og lykkes som et team, og de blir utfordret i oppgaver som utfordrer dem til å tenke utenfor boksen. Samarbeid og kommunikasjon er derfor suksessfaktorer i spillene våre, og disse egenskapene betyr også mye på de fleste arbeidsplasser. Spillene gir mulighet for rekrutteringsansvarlige til å observere deltakere i et miljø hvor teamdynamikk er utslagsgivende for spillets suksess.

observasjon

Vi kan tilby muligheten til å observere gruppen under et spill, enten 30 minutter eller 1 time. Escape room bidrar til et annerledes og innovativt steg i rekrutterings-prosessen, som gir en unik innsikt i hvordan kandidatene jobber under press i et team. Jobbsøkere vil også sette pris på en spennende arbeidsgiver som tenker utenfor boksen, som igjen kan bidra til at en jobbsøker velger din bedrift som fremtidig arbeidsgiver fremfor konkurrenten.

Ta kontakt på telefon 21 52 11 55 eller mail oslo@adventurerooms.no for mer informasjon om tilbudet vårt.

#karriere

40 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle