• AdventureRoomsOslo

Escape room til rekruttering


En jobbsøkers personlige egenskaper er en vesentlig faktor for hvor vellykket kandidaten blir som arbeidstaker. Det er en kjensgjerning at intervjuprosessen sjelden gir gode nok svar. Det er derfor ikke uvanlig at det er først etter kandidaten er kommet i arbeid at man med sikkerhet kan si om det var et riktig valg.

Ulike verktøy kan bidra, som et supplement til et tradisjonelt intervju, for å avdekke de sanne egenskapene til en kandidat under rekrutteringsprosessen og dermed minimere risiko for at man rekrutterer feil kandidat.

Escape room er et veldig bra verktøy for dette formålet. Deltakere jobber under press på lag med andre med et mål om å lykkes i et oppdrag. Deltakere blir derfor veldig fort seg selv lik. I spillene jobber man på lag og lykkes som et team, og de blir utfordret i oppgaver som utfordrer dem til å tenke utenfor boksen. Samarbeid og kommunikasjon er derfor suksessfaktorer i spillene våre, og disse egenskapene betyr også mye på de fleste arbeidsplasser. Spillene gir mulighet for rekrutteringsansvarlige til å observere deltakere i et miljø hvor teamdynamikk er utslagsgivende for spillets suksess.

Vi kan tilby muligheten til å observere gruppen under et spill, enten 30 minutter eller 1 time. Escape room bidrar til et annerledes og innovativt steg i rekrutterings-prosessen, som gir en unik innsikt i hvordan kandidatene jobber under press i et team. Jobbsøkere vil også sette pris på en spennende arbeidsgiver som tenker utenfor boksen, som igjen kan bidra til at en jobbsøker velger din bedrift som fremtidig arbeidsgiver fremfor konkurrenten.

Ta kontakt på telefon 21 52 11 55 eller mail oslo@adventurerooms.no for mer informasjon om tilbudet vårt.

#karriere

32 visninger0 kommentarer

AdventureRooms Oslo
Nedre Slottsgate 23, 0157 Oslo

Org.nr: 915 981 747 MVA
epost: oslo@adventurerooms.no

Åpningstider:

Mandag-fredag: kl 16-22

Lørdag:               kl 11-23

Søndag:              kl 11-21

Følg oss

AdventureRooms Oslo | Experience the adventure of Escape room Games in Oslo
AdventureRooms Oslo | The most exciting Escape Game in the heart of Oslo
AdventureRooms Oslo | The best Escape Room Games in central Oslo!
AdventureRooms Oslo | The best Escape Room Games in central Oslo!

Tripadvisor

AdventureRooms Oslo Recommended on TripAdvisor

Copyright © 2017 AdventureRooms Norway AS  |  En del av AdventureRooms GmbH  |  Design: Tid & Rom Reklamebyrå AS