• AdventureRoomsOslo

Frieri er det aller flotteste!


Hjerte hengelås

Vårt første blogginnlegg handlet om hvor bra det kan være å ta med en første date på escape room for å teste ut kjemien. I spillene våre kommer gjerne personligheten frem hos deltakerne fordi man blir veldig ivrig på å lykkes. Er din potensielle partner flink til å kommunisere, engasjere og involvere eller er han/hun rett og slett ikke personen for deg? Etter dette har vi opplevd mange første date, men vi har også hatt besøk av mange par i andre stadier av forholdet.

Mange har kommet til oss for å pleie kjærligheten ved å gjøre en morsom aktivitet sammen. Unike og spennende opplevelser skaper varige minner, og det kjennes godt når man i fellesskap treffer på mestringsfølelsen igjen og igjen under spillet.

2 deltakere på AdventureRooms Oslo

Frieri er det flotteste vi har opplevd. Det ble så vellykket som både han og vi hadde planlagt og håpet. Mye stod på spill, men han fikk sitt ja. Ingenting ble avslørt underveis så overraskelsen ble stor da ringen dukket opp. Vi legger selvfølgelig til rette for dette kan gjøres i alle våre spill.

Utdrikningslag er veldig populært hos oss og høysesongen er fra april til juni. Duellspillkonseptet vårt har blitt en suksess for utdrikningslag siden vi kombinerer escape room med konkurranse, som skrur opp temperaturen i spillet. Alle i laget har det gøy, også de som ikke husker så mye dagen etterpå.

På bryllupsdagen har vi nå hatt flere som har varmet opp med et escape room spill. På AdventureRooms kan man feire brudeparet med en annerledes opplevelse på bryllupsdagen. Det er alltid stor stas når deltakerne er pyntet til fest.

Kontakt oss i dag for uforglemmelige øyeblikk med kjæresten.

#Valentines #Kjærlighet

25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle