• AdventureRoomsOslo

Er det trygt å spille escape rom?


Det var tragisk at 5 jenter omkom i en brann i et escape room i Polen i går. Brannen skyldtes en gasslekkasje. En slik episode kan lett skape bekymring for sikkerheten til deltakere på escape room i Norge.

På AdventureRooms tar vi brannsikkerhet på alvor. Lokalene våre er i en bygård som nylig har oppgradert brannvernsystemet. Vi har også opparbeidet gode rutiner på brannvern i samarbeid med vår brannkonsulent, Nokas Brannkonsult AS. Alle ansatte har fått god opplæring til å håndtere nødsituasjoner og rutinene blir frisket opp regelmessig.

Under vår intro tar vi opp trygghet for deltakere som tema. Vi informerer om at våre game mastere følger med gruppen til enhver tid, hovedsakelig for å kunne bistå med hint, men også for å fange opp om deltakere ønsker å forlate rommet før tiden er løpt ut. I tillegg har alle våre spill nødnøkler. Disse kan deltakere bruke under nødsituasjoner. Det er derfor fullt mulig å komme ut av rommene uten assistanse fra game master.

NRK Lørdagsrevyen var hos oss i dag og intervjuet daglig leder Hogne Kavlie, game master Dyveke Sæther og en deltaker. Dere kan se reportasjen her.

Det skal være gøy å spille escape rom uten at man skal bekymre seg for egen sikkerhet. Dere får en slik trygghet på AdventureRooms. Om noen har ytterligere spørmål angående våre rutiner rundt brannsikkerhet, kan dere ta kontakt med oss her.

#escaperomsikkerhet #NRKDagsreveyen

128 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

AdventureRooms Oslo
Nedre Slottsgate 23, 0157 Oslo

Org.nr: 915 981 747 MVA
epost: oslo@adventurerooms.no

Åpningstider:

Mandag-fredag: kl 16-22

Lørdag:               kl 11-23

Søndag:              kl 11-21

Følg oss

AdventureRooms Oslo | Experience the adventure of Escape room Games in Oslo
AdventureRooms Oslo | The most exciting Escape Game in the heart of Oslo
AdventureRooms Oslo | The best Escape Room Games in central Oslo!
AdventureRooms Oslo | The best Escape Room Games in central Oslo!

Tripadvisor

AdventureRooms Oslo Recommended on TripAdvisor

Copyright © 2017 AdventureRooms Norway AS  |  En del av AdventureRooms GmbH  |  Design: Tid & Rom Reklamebyrå AS