• AdventureRoomsOslo

Mye mer enn en morsom sosial aktivitet


Siden vi åpnet i januar 2016 har AdventureRooms hatt besøk av 1000+ ulike bedrifter og offentlige enheter. Escape room spill har blitt en veldig populær sosial aktivitet for kolleger. Det er spesielt mye brukt til kick-off, julebord og bedriftsfester, men mange bedrifter har nå fått øyne opp for et mulighetsrom som inkluderer blant andre team building, coaching og rekruttering.

Logo

I gode escape room spill blir deltakere utfordret i oppgaver som setter krav til ulike egenskaper. Det er ofte behov for å være utforskende, nysgjerrige og kreative men det er også viktig å tenke logisk og strukturert. Derfor er samarbeid og kommunikasjon suksessfaktorer for å lykkes i escape room spill, og dette er like viktig for at team skal prestere bra sammen på arbeidsplassen. Under tidspress kommer personligheten frem hos deltakerne som gjør det til en unik mulighet til å utfordre og utvikle teamdynamikken i gruppen.

Det er også en perfekt anledning til å observere og analysere deltakere i en gruppebasert utfordring. Vi har kamera i spillene - for vår egen del handler det om å fange opp når det er behov for hint - for bedrifter kan kameraene også brukes til å følge med på deltakerne for andre formål. Vi kan tilby bedrifter muligheten til å observere deltakere selv eller bruke bedriftscoacher til formålet.

Vi tar gjerne en prat for å fortelle om mulighetsrommet i mer detalj og hvordan din bedrift kan dra nytte av escape room til mer enn en morsom sosial aktivitet.

Kontakt oss på 21 52 11 55 eller oslo@adventurerooms.no.

#teambuilding #coaching

97 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle