• AdventureRoomsOslo

Gode escape room spill er perfekt for teambuilding


Få aktiviteter passer bedre til teambuilding enn gode escape room spill.

Det er viktig at teambuildingsaktiviteter har verdi for bedriften. Målsettingen er at aktiviteten skal bidra til at teamet som helhet presterer bedre.

Teambuilding på escape room hos AdventureRooms

Både gjensidig tillit og respekt og høy dose med engasjement og entusiasme er forutsetninger for å skape et produktivt team. En teambuildingsaktivitet løfter teamet hvis den bidrar til gode opplevelser i fellesskap. Deltakerne har behov for å jobbe på lag og lykkes som ett team. Når teamet blir utfordret på oppgaver som man ikke møter til daglig, skapes det en spesiell mestringsfølelse når man må samarbeide på nye måter for å løse dem. Når teamet opplever mestringsfølelse sammen, binder det også teamet bedre sammen. Dette hjelper med å legge grunnmuren for et godt sosialt miljø og et effektivt team.

Våre escape room spill egner seg veldig godt for teambuilding. Vi tar teamet ut av de vante og trygge omgivelsene på arbeidsplassen og gir en spennende og annerledes opplevelse som vil både utfordre og forbedre samarbeidsevnen i teamet.

Gjennom 60 intense minutter får deltakerne en unik mulighet til å lykkes som ett team. Underveis trengs det logikk, kreativitet, nysgjerrighet og ikke minst samarbeid og kommunikasjon for å løse spillets mange mysterier og oppgaver.

Variasjonen i oppgavene gjør at alle på teamet må bidra for å lykkes i utfordringen! Her er det verken muskelbunten eller skolens smarteste som vil briljere alene, men hele teamet. Oppgavene er designet for å passe for alle uansett alder og bakgrunn.

Teambuilding hos oss kan lett integreres som en del av en fagdag, kick-off eller et avdelingsmøte. Start gjerne dagen hos oss. Det er et fullgodt alternativ til koffein for å vekke folk og energinivået forblir høyt gjennom dagen basert på erfaringene og opplevelsene fra spillet. Dere kan alternativt ta et forfriskende avbrekk fra fagdelen med en forlenget lunsjpause eller ta neste etappe hos oss etter fagdelen hvor energinivået får en etterlengtet boost.

Vi kan tilby muligheten for at en leder eller coach kan observere deltakerne under spillet til analyseformål, som kan løfte verdien av teambuildingsaktiviteten. Vi har kamera i spillene som kan brukes til dette formålet.

AdventureRooms tilbyr unike duellspill, hvor to lag konkurrerer mot både hverandre og klokka i samme spill over to runder. Konkurranseinstinktet våkner til liv og setter en ekstra spiss på teambuildingsaktiviteten.

Med lokaler i hjertet av Oslo og byens beste kapasitet med 40 deltakere som kan spille samtidig, er det ikke noe å vente på.

Les mer om teambuilding på AdventureRooms her eller send en forespørsel i dag!

#escaperoom #duellkonkurranse #samarbeid #teambuilding

133 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle