• AdventureRoomsOslo

Prøv AdventureRooms på ferie


Visste du at AdventureRooms er en global kjede med lokaler i 19 land? Vi er en av de største escape room aktørene i verden, og det kan godt hende at AdventureRooms holder til akkurat dit du skal på sommerferie. Hvorfor ikke stikke innom en tur og prøve? Escape room spill er for eksempel en super aktivitet på regntunge dager eller om det blir litt vel varmt ute midt på dagen. Det er et flott alternativ til andre severdigheter eller museumsbesøk.

AdventureRooms scorer høyt på Tripadvisor på samtlige steder, og du kan dermed være trygg på at spillene holder høy kvalitet uavhengig av hvilken by du måtte befinne deg i på ferie. Kjente favorittferiemål for nordmenn som Spania, Italia, Hellas og Frankrike har alle AdventureRooms, de fleste i flere byer.

Hva med å prøve AdventureRooms på Sicilia? Er du bedre til å rømme i tide enn denne kjente karen?

Får en oversikt på AdventureRooms globalt her.

Er dere på ferie i Oslo så er dere velkomne til å spille hos oss! Spillene kan bestilles her.

#TripAdvisor #ferie #VisitOslo

41 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle