• AdventureRoomsOslo

Breaking News: AdventureRooms er nå også AdventureBox!


Vi kommer dit dere er med The Poisoned Flagon - en kompaktutgave av signaturspillet Original Swiss Game som hittil har blitt prøvd av over 250 000 fornøyde deltakere over hele verden.

I The Poisoned Flagon har vi videreført de fleste av mysteriene og gåtene, lagt til noen nye og i tillegg krympet hele spillet slik at det nå tar vesentlig mindre plass. Det betyr at dette spillet kan tas med til der din bedrift, organisasjon eller gruppe holder til. Dette er ingen brettspillutgave eller iPad-variant av escape room spill, men et skikkelig spill i nytt og spennende format som nå blir tilgjengelig for enda flere! Perfekt for sommerfest, teambuilding, bursdag, kick-off, kurs eller konferanse!

Nysgjerrig på å prøve? En gal vitenskapsmann har forurenset drikkevannet i landsbyen. Klarer dere å finne motgiften i tide?? I konkurranse med andre team blir samarbeidet nøkkelen til suksess.

Slik foregår det

En eller flere av våre profesjonelle Game Mastere ankommer deres lokaler i god tid før spillet skal begynne og har med seg alt som trengs. Det blir holdt en intro på 10-15 minutter før spillet begynner. Etter spillet blir det tid for debrief og kåring av vinner.

Spillet kan settes opp nær sagt hvor som helst. Vi tar med alt av utstyr, det eneste dere trenger å stille med selv er et egnet sted hvor det er plass til at hvert lag kan samles rundt hvert sitt bord. Resten ordner vi!

Vi tilbyr The Poisoned Flagon i to varianter: 30 minutters spill med totaltid på 1 time eller 60 minutters spill med totaltid på 1 time og 30 minutter.

10-72 deltakere kan spille samtidig, fordelt på lag med 4-6 deltakere. Det blir en spennende konkurranse mellom lagene hvor hint underveis straffes med fratrekk i tid.

Kontakt oss her for forespørsler og prisinformasjon.​

#konkurranse #AdventureBox #AdventureRoomsinabox

49 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle