• AdventureRoomsOslo

Hvordan startet suksessen AdventureRooms?


En kreativ lærer i Sveits med nyskapende idéer ble startskuddet for suksessen AdventureRooms. Veien fra fysikkundervisning til eget foredrag på TedEx ble ikke lang!

Fysikklæreren Gabriel Palacios møtte den samme problematikken som lærere over hele verden stadig støter på. Hvordan vekke elevenes oppmerksomhet for deretter å holde på den?

En dag fikk han en original idé og låste elevene sine inne i en kjeller fylt med oppgaver og gåter, med oppfordringen om at for å finne veien ut måtte de jobbe sammen forbi hindringene. Gjennom denne prosessen begynte elevene plutselig å stille spørsmål og vise lærelyst. Interessen for fysikk sprang i været. Da venner og familie av elevene fikk høre om metoden, ble de også nysgjerrige på å prøve. Dermed var kimen til det som siden skulle bli AdventureRooms sådd!

I 2012 startet Gabriel Palacios AdventureRooms i Sveits. Det første escape room spillet han lagde, Original Swiss Game, har siden blitt prøvd av over 200 000 fornøyde deltakere over hele verden og er AdventureRooms’ signaturspill. Du kan selv prøve det hos oss i en versjon unik til Oslo!

I dag har AdventureRooms ekspandert og finnes i hele 18 forskjellige land. Escape room spill har brått blitt et globalt fenomen, og AdventureRooms er en av de største aktørene i markedet.

23. januar 2016 åpnet AdventureRooms lokaler i Oslo og ser per idag muligheten for å ekspandere ytterligere i Norge. Les mer om hvem som står bak AdventureRooms Oslo her.

Se Gabriel Palacios presentasjon på TedEx i videoen under:

#escaperoom #TedEx

74 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle