• AdventureRoomsOslo

Gi en opplevelse i julegave!


Opplevelsesgaver er den nye trenden i Norge og er en perfekt gave til en som har «alt». Stadig flere føler at de har det de trenger av ting. Da kan et gavekort på en opplevelse være noe som mottakeren vil sette stor pris på. En opplevelse gir varige minner, og man kan få sjansen til å prøve noe nytt og spennende. En opplevelse som kan deles med andre er ekstra hyggelig, spesielt når opplevelsen handler om et oppdrag som både er spennende og morsomt.

Gavekort i en mystisk eske med en AdventureRooms sløyfe

Et gavekort på et spill hos AdventureRooms er en sikker vinner under treet siden våre spill passer for absolutt alle fra 9 år og oppover. Gi bort et spill hos oss til familien, kjæresten eller vennegjengen – vi kan love at det vil bli en suksess! Du kan enten kjøpe et gavekort som kommer i en liten, mystisk eske eller et elektronisk gavekort.

Gavekort som skal sendes i posten må bestilles senest fredag 15. desember for å motta pakken innen julaften. Vi tar forbehold om at Posten leverer innen opplyst frist for innenlandssendinger.

Etter 15. desember kan du enten hente pakken hos oss eller kjøpe et elektronisk gavekort.

Mystiske gaver under juletreet

Juletilbud: 10% rabatt på gavekort

Vi tilbyr en kampanjerabatt på 10% frem til 23. desember. Send oss en mail med rabattkode ”jul2017” når dere har kjøpt gavekortet. Vi vil så refundere rabattbeløpet. Tilbudet gjelder kun kjøp av gavekort fra AdventureRooms.

Kjøp en uforglemmelig opplevelse her!

OBS! Vi stenger kl 16:00 på lørdag 23. desember og åpner igjen på onsdag 27. desember.

#julegave

96 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle