• AdventureRoomsOslo

Duellkonkurranse med Radio Metro


Har du det som skal til for å slå Radio Metro i escape room?

Hørte du på Radio Metro da de snakket om AdventureRooms og våre duellspill? Ble du nysgjerrig og fikk lyst til å prøve selv?

I uke 11 kjørte Radio Metro en konkurranse hvor premien var at vinneren fikk ta med seg et lag på fire personer og konkurrere mot Radio Metro hos AdventureRooms. Fra tirsdag til fredag fikk en heldig lytter hver av disse dagene gleden av å bli plukket ut til å spille en light utgave av escape room på lufta. Konkurransen gikk ut på at lytteren fikk 60 sekunder (fremfor 60 min) til å svare på så mange spørsmål som mulig. Et gavekort for 4 personer hos AdventureRooms vanket til lytteren uansett utfall, mens hvert riktige svar ga ett lodd i bollen hvor vinneren av duellkonkurransen ble trukket fra.

Mandag 3. april opprant den store dagen for duellkonkurransen, og 8 spente deltagere fordelt på «Larsens Disipler» (Radio Metro) og «De Unike» (lytterlaget) møtte opp hos AdventureRooms med godt humør og konkurranseinstinktet på topp. Vårt Original Swiss Game-rom sto klart.

Introduksjon før spillet

I første runde var det Larsens Disipler som skulle forsøke å komme seg ut før De Unike klarte å ta seg inn til de. Det ble en knepen seier til Larsens Disipler, etter at de på imponerende vis klarte å komme seg ut på kun 25 minutter. Fordi de klarte å holde jubelen forholdsvis godt inne etter denne bragden, gikk seieren faktisk De unike hus forbi, som dermed fortsatte å kjempe iherdig for å ta seg inn til Larsens Disipler. Kun tre minutter senere, var De Unike dermed sprekkeferdige etter å innkassere seieren da de kom seg videre – men oppdaget der til sin store skuffelse at det dessverre var tomt og at Larsens Disipler allerede hadde rømt. Larsens Disipler sin knepne seier til tross – begge lagene leverte en fremragende innsats i første runde.

I andre runde var det nå Larsens Disipler som skulle forsøke å innhente De Unike før de klarte å rømme. Begge lag var svært engasjerte og mestret oppgavene godt. Larsen Disipler klarte etter mye spenning å ta seg inn til De Unike på kun 17 minutter. De Unike fikk imidlertid sjansen til å komme seg ut ved å få fortsette i rommet frem til halvtimen var gått, og endte med å være svært nære å få det til.

Selv om Larsens Disipler vant begge rundene var det ingen sure miner å spore hos De Unike. Ettersom vi har en suksessrate på kun 30% på Original Swiss Game var det uansett svært imponerende at begge lagene klarte å komme videre under første runde.

Dette var en morsom gjeng å ha på besøk!

Duellspillene våre er svært populære, og går ut på at to lag konkurrerer mot både klokken og hverandre i samme spill. Spillet foregår over to runder på en halvtime hver, hvor lagene bytter på å jakte hverandre.

Fikk du selv lyst til å prøve en duellkonkurranse i et av våre escape room? Test teamet ditt i dag!

Book på nettsiden vår eller kontakt oss direkte, så skreddersyr vi gjerne et opplegg for dere.

#duellkonkurranse #radiometro #escaperoom #opplevelse

107 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle