• AdventureRoomsOslo

Gi en uforglemmelig opplevelse som julegave!


Snart er det jul igjen. Hva skal du gi dine nærmeste i år? Hva kan du overraske med som er annerledes og spennende til noen som har alt?

Gavekort gjemt inn i en mystisk eske

Vi spurte en av våre fornøyde deltakere om han kunne tenke seg å gi en AdventureRooms opplevelse som gave og i så fall hvorfor? Herman H.: Ja, absolutt! Jeg hadde det veldig gøy da jeg spilte med jobben, og ser for meg at det kunne vært nesten enda morsommere med familien eller med dama. Jeg prøver hvert år å komme opp med litt annerledes og kreative gaver til de jeg er mest glad i, men har følt at jeg er litt tom og på etterskudd i år. Så jeg tror definitivt at det er noen som skal bli overraska med et escape room spill i år. Dessuten er det jo en perfekt aktivitet å gjøre nå som folk kommuniserer så mye gjennom skjermer, for da kan man spille og leke og utfordre seg selv og hverandre på en positiv måte samtidig som vi fysisk gjør noe sammen.

Gavekortet kommer i en liten mystisk eske som er en hjernetrimsoppgave. Det skaper ekstra spenning når gaven åpnes.

Juletilbud: 10% rabatt på gavekort

Betingelse: Rabattkode Juleblogg2016 sendes på mail til oslo@adventurerooms.no innen 23. desember 2016 for 10% refusjon. Gjelder kun kjøp fra AdventureRooms.

Bestill innen onsdag 14. desembernettsiden vår for å motta pakken før jul. Vi tar forbehold om at Posten leverer innen opplyst frist for innenlandssendinger.

Etter 14. desember så kan du enten hente pakken hos oss eller kjøpe elektronisk gavekort fra vår samarbeidspartner Go Dream (uten rabatt).

OBS! Vi er stengt f.o.m. fredag 23. desember t.o.m. mandag 26. desember.

Klikk her for å kjøpe gavekort!

#gavekort #jul #bursdag #opplevelse #julegave

871 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle