• AdventureRoomsOslo

Har du prøvd digitale escape room spill?


Visste du at det også finnes digitale escape room spill?

Escape room spill har opprinnelig sitt utspring fra dataspillenes verden, hvor pek-og-klikk eventyr som japanske «Crimson Room» fra 2004 var med på å starte sjangeren. Innestengt i en bygning skal du, ved å utforske omgivelsene dine, finne veien til friheten. Akkurat som i fysiske escape room spill gjelder det å finne ulike gjenstander som kan hjelpe deg videre, og forstå hvordan du kan bruke de.

Escape room spill på skjerm kan være et underholdende tidsfordriv mens du venter på neste anledning til å besøke AdventureRooms. To av våre favoritter er The Room 3 og The Abandoned Mansion.

The Room 3

Av kjente escape room spill som koster noen kroner, er The Room 3 et av de beste. Det kan lastes ned til nettbrettet ditt og byr på timer med spennende underholdning. Her er det også en historie med paranormale innslag.

The Room Three

The Abandoned Mansion

Du befinner deg innestengt i et stort herskapshus, og må forsøke å finne veien ut. Alle dørene er låst.

The Abandoned Mansion

NRK Dagsreveyen

Escape room spill blir stadig mer populære i Norge og 12. oktober kom NRK Dagsreveyen til AdventureRooms for å lage et innslag om dette.

En gruppe med deltakere ble filmet av et kamera inne i rommet, og tv seerne fikk se dem lete etter koder og nøkler og kjempe mot klokken for å komme seg ut før tiden var omme. Gruppen klarte akkurat å komme seg ut, og gledeshylene sto i taket.

Trendekspert Ståle Økland mener at grunnen til at escape room spill er så populære er fordi folk har behov for å gjøre noe sammen, og at å gjøre noe fysisk sammen forsterker spillopplevelsen.

Her kan du se klippet fra NRK dagsrevyen.

AdventureRooms på Dagsrevyen

Oppdrag utført

Fikk dere lyst til å prøve escape room spillet vårt? Klarer dere å komme dere ut?

Bestill spillet ditt i dag og ta med vennegjengen og test samarbeidet og konkuranseinstinktet!

#escaperoom #NRKDagsreveyen #escapegames

1 171 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle