• AdventureRoomsOslo

AdventureRooms på JavaZone 2016


Møtte du på oss på JavaZone 7-8 september 2016? Våre game mastere stilte med stand i Oslo Spektrum sammen med Kantega. Her var det mulig å få prøve vårt spennende minispill, «The Pit Stop».

AdventureRooms The Pit Stop i Oslo Spectrum

I «The Pit Stop» kjemper et lag om å komme seg ut fra et mystisk rom i løpet av ti minutter. For å få til dette må de jobbe på lag for å løse ulike oppgaver og utfordringer.

Det ble to vellykkede dager med mange besøkende, over 2800 mennesker var innom JavaZone. Det var gøy med alle som ville prøve spillet vårt og listene våre for påmelding fyltes raskt opp. Engasjementet hos lagene var stort, og vi hørte både stressede rop og gledeshyl innefra rommet mens deltakerne spilte.

De som klarte å unnslippe før tiden løp ut, fikk være med i trekningen av et gavekort hos AdventureRooms. Vinneren ble senere utropt på Instagram.

Lucky draw

Ekstra hyggelig var det også at de besøkende på JavaZone stemte frem Kantega som vinner av beste stand sammen med oss.

Best partner stand of JavaZone 2016

Vi har erfaring med teambuilding og minispill som kan brukes på seminar eller konferanse. Kontakt oss hvis dere ønsker et samarbeid med AdventureRooms Oslo.

Vil du prøve et av spillene våre? Ta med vennegjengen, familien eller kollegaene til en spennende og annerledes opplevelse hos oss. Bestill spillet ditt i dag og vi ser frem til å møte dere!

Vil du se flere bilder fra Javazone 2016? Sjekk ut #Javazone på Instagram.

#escaperoom #opplevelse #gavekort #javazone2016 #kantega #samarbeid #seminar #konferanse #minispill #teambuilding

55 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle