• AdventureRoomsOslo

Test kjærligheten


Har dere vurdert å kjøpe et oppussingsprosjekt og lurer på om dere vil klare å pusse det opp sammen uten å havne på «Sinnasnekkeren»? Eller har dere virkelig lyst til å teste at samarbeidsevnen holder før bryllupet står? I et escape room får du virkelig vist hvem du er, og du får også sett din partners sanne ansikt når dere under tidspress skal løse oppgaver for å komme dere ut. I vårt Original Swiss Game kan man være bare 2 deltakere, noe som gjør spillet ideellt for par.

Noen kommer også til oss og spiller som en del av en første date. Et strategisk valg som kan spare tid! Her får man nemlig virkelig muligheten til å teste kjemien på en helt annen måte enn om man for eksempel velger å gå på kino. Er den potensielle partneren din dårlig til å kommunisere eller har egoistiske tendenser? Eller er den potensielle partneren omsorgsfull og god til å samarbeide? Etter en time i vårt spill er det stor sjans for at du har funnet ut dette, og det attpåtil mens dere hadde det gøy.

Øyvind og Hogne rett før "live" opptak

NRK Nitimen fikk følge to deltakere i Original Swiss Game slik at lytterne fikk oppleve noe av spenningen med å være to i et escape room. Reporter Øyvind Bækkevold var med underveis i selve spillet og stilte spørsmål og var med på å løse oppgaver. Her kan dere følge med en liten del av programmet hans:

Konklusjon? To kan også få det til!

Veien til kjærligheten kan vise seg ved å finne nøkkelen til hengelåsen. Klarer du utfordringen? Book et spill i dag gjennom nettsiden vår.

Hjertehengelås

SaveSave

#NRK #OriginalSwissGame #escaperoom

151 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle