Original Swiss

Dette er det originale AdventureRooms-spillet som har fengslet mer enn 200 000 deltakere verden over. AdventureRooms inviterer nå deg til å ta del i denne spillopplevelsen som er utviklet i Bern i Sveits. På innsiden må dere knekke alle kodene for å komme dere ut av det låste rommet før den gale vitenskapsmannen kommer tilbake for å utføre eksperimenter på dere.

 

AdventureRooms er et av Norges best likte og mest populære escape room. Original Swiss er signaturspillet vårt.

 

Med 2 til 6 deltakere vil dere delta i et klassisk escape room spill hvor dere må klare utfordringen på en time.

Med 7 til 12 deltakere vil dere kunne prøve våre unike og populære duellspill hvor to lag konkurrerer mot både klokka og hverandre til samme tid over to runder på en halv time hver.

Opplegget varer halvannen time for klassiske spill og et kvarter ekstra for duellspillet.

Suksessraten i spillet er 30% men vi garanterer at dere uansett blir fornøyde for oppgavene og mysteriene er designet for å skape mestringsfølelse og glede når teamet lykkes med dem. Spillet passer for alle uansett erfaring og hvem som deltar.

 

Nå oss på 21 52 11 55 eller epost ved spørsmål eller hvis det er behov for assistanse med bookingen. Book nå for en en uforglemmelig opplevelse.

2019 COE en-US-UK 2x.png

Awesome!

 

We tried the original swiss game and

it was an awesome experience for us and our two children (aged 10 and 12).

A perfect activity for the family to punctuate our 17 May getaway with fun, surprises, using our brains and also rediscovering ourselves and the way we think (for both adults and children).

AdventureRooms Oslo is so professional and the variety of themes would be excellent for team building workshops or even strategy workshops for managers.

- Caroline C

Våre andre spill

AdventureRooms Oslo - Piano

Piano Enigma

Hva gjør man hvis man er usikker på hvem som er verdig til å arve formuen? Man designer en genial og intrikat utfordring for å teste kandidatenes styrker og svakheter, så klart! Her blir sansene utfordret på et nytt nivå. For å lykkes må dere finne testamentet, og deretter komme dere ut i tide med mindre mysteriet med pianoet blir et for stort hinder.

AdventureRooms Oslo - Black Queen

Black Queen

Dere må tenke stort i dette spillet for å finne den sorte dronningen. Hvert eneste spor dere finner i hennes mørke slott vil lede dere videre på veien til frihet. Men skynd dere, ellers er det den hvite kongen som holder henne fanget som utkonkurrerer dere.

AdventureRooms Oslo - Poisoned Flagon

Poisoned Flagon (escape box)

Dette er vår kompaktutgave av signaturspillet vårt, Original Swiss, som kan tas med til dit din bedrift, organisasjon eller gruppe holder til. 

En gal vitenskapsmann har forgiftet drikkevannet i landsbyen. Klarer dere å finne motgiften og rense drikkevannet i tide?