Teambilde av en gruppe som har prøvde escape room spill som firmafest

Firmafest

Er du ansvarlig for planlegging av sosiale aktiviteter på jobben? Ser du etter noe som kan passe alle og som vil skape  engasjement og entusiasme?

 

Spill på AdventureRooms er en perfekt aktivitet enten anledningen er firmafest, årsfest, sommerfest eller for å feire at bedriften har nådd en milepæl.

Få en avveksling fra kontorlandskapet - ta med kollegaene og spill hos oss!

2019 COE en-US-UK 2x.png

Sesongavslutning for bedriftslaget

Vi skulle ha sesongavslutningsfest for bedriftslaget i fotball og bestemte oss for å teste AdventureRooms etter tips fra bekjente som hadde vært der tidligere.

Det slo ann! Ikke bare er det spennende i seg selv å prøve å komme ut, men vi ble delt opp i 2 lag som konkurrerte mot hverandre om hvem som klarte å komme seg ut raskest. Kjempegøy!
I forbindelse med teambuilding eller

andre sosiale events kan denne aktiviteten umulig slå feil, derfor har jeg ingen problemer med å anbefale AdventureRooms på det sterkeste. :)

- Sondre N

Når dere prøver escape room spill har dere det moro sammen samtidig som dere bygger relasjoner ved at dere blir bedre kjent gjennom samarbeid.

 

Oppgavene er designet for at ulike egenskaper skal komme til sin rett. Derfor blir alle involvert i oppgaveløsningen som har som mål å skape begeistring og mestringsfølelse.

Vi anbefaler duellspill til større grupper. I denne populære varianten hvor vi kombinerer escape room og konkurranse spiller to lag mot hverandre i samme spill over to runder på 30 minutter. Begge lag deltar til samme tid.

Våre lokaler har best kapasitet i Oslo. 

40 personer kan delta i samtidige spill på AdventureRooms.

Fyll inn skjemaet nedenfor for forespørsler og booking.

Prisen er kr 320 per person (inkl mva) med flere enn 6 deltakere.