Poisoned Flagon - vårt escape box spill

Poisoned Flagon, et escape box spill i Oslo

Vi har valgt å holde lokalene våre stengt i 2021 på grunn av covid-19 pandemien. Vi vil i denne perioden tilby escape box spillet vårt, Poisoned Flagon.

Vi setter en ny standard med Poisoned Flagon, escape room spillet som arrangeres der dere er. Konseptet er kjent som escape box.

Dette er et fantastisk spill for anledninger som team building, kick off, konferanse, sommerfest, julebord, kurs og bursdag!

Suksesshistorien Original Swiss fortsetter i nytt og spennende format! I Poisoned Flagon har vi videreført de fleste av mysteriene og gåtene, lagt til noen helt nye og skalert det ned slik at hele spillet enkelt kan tas med til dit din bedrift, organisasjon eller gruppe holder til.

 

Dette er ingen brettspillutgave eller iPad-variant av escape room spill, men et skikkelig spill i kompaktformat som nå blir tilgjengelig for enda flere!

En gal vitenskapsmann har forgiftet drikkevannet i landsbyen.

Klarer dere å finne motgiften og rense drikkevannet i tide? Gjør dere klar for 60 nervepirrende minutter! I konkurranse med andre team blir samarbeidet nøkkelen til suksess.

Poisoned Flagon, et escape box spill i Oslo

Slik foregår det

En eller flere av våre profesjonelle Game Mastere ankommer deres lokaler i god tid før spillet skal begynne for å rigge opp. Det blir holdt en intro på 10-15 minutter før spillet begynner. Etter spillet blir det tid for debrief og kåring av vinner.

Spillet kan settes opp nær sagt hvor som helst innen rimelig kjøreavstand fra Oslo. Vi tar med alt av utstyr som trengs.

 

Det eneste dere trenger å stille med selv er egnete lokaler hvor det er plass til at hvert lag kan samles rundt hvert sitt bord. Resten ordner vi!

Vi tilbyr Poisoned Flagon i to varianter: 30 minutters spill med totaltid på 1 time eller 60 minutters spill med totaltid på 1 time og 30 minutter.

12-72 deltakere kan spille samtidig, fordelt på lag med 4-6 deltakere. Det blir en spennende konkurranse mellom lagene hvor hint underveis straffes med tillegg i tid.

Kontakt oss her for forespørsler og prisinformasjon. Vi kan også skreddersy spillet ditt med produktplassering etter behov til en ekstra kostnad.