Bursdagsfeiring på AdventureRooms Oslo. Escape room er perfekt for bursdager.

Bursdagsfeiring

Klar for en bursdagsopplevelse utenom det vanlige?

Legg feiringen til AdventureRooms for her vil dere få en engasjerende og morsom bursdag!

 

Våre hyggelige Game Mastere følger med fra kontrollrommet og sørger for at bursdagen blir en suksess.

Velkommen!

Barnebursdag

Barnebursdag for alder 12 til 13 år kan bookes for 4-28 deltakere. Vi ønsker at det er med en voksen i spillet som ledsager. Det er behov for en voksen per lag på opp til 7 deltakere. Voksne deltar vederlagsfritt.

Mafia Omertà og Black Queen er det perfekte spill for anledningen! Med flere enn 7 deltakere, blir barna delt i lag som konkurrer mot hverandre i våre populære duellspill.

Ungdomsbursdag

Ungdomsbursdag for alder 14 til 17 år kan bookes fra 4 deltakere. Vi ønsker at det er en voksen tilstede i lokalene (alternativt kan det signeres et samtykkeskjema).

Alle spill passer for anledningen! Deltakerne blir delt i lag som konkurrer mot hverandre i duellspill med flere enn 7 ungdom.

  • Sjokolade eller godteri før spillet eller i pausen 

  • Lavere vanskelighetsgrad. Suksessrate på 70% mot normalt 30%.

  • Ekstra utfordring med tilhørende gave for bursdagsbarnet etter spillet

 Pris kr 250 per barn eller ungdom.

Bursdagspakken for barn og ungdom inkluderer:

Escape room i Oslo til bursdagsfeiring og spesielt barnebursdag
2019 COE en-US-UK 2x.png

Kjempemorsom bursdagsfeiring

Vi hadde med oss 12 ungdommer som feiret bursdagen sin som duellspill på AdventureRooms. Alle syntes det var kjempemorsomt og engasjerende. Kan absolutt anbefales som en super fellesaktivitet for en barne- eller ungdomsbursdag.

- Siv R

Super bursdagsfeiring for tennåringsjentene

Forventningene var høye etter at tennåringen i huset har fulgt med på 'Race to Escape' på TV, og helt besatt av at bursdagen måtte feires med et escape game. Siden det var første gang de spiltte, valgte vi Original Swiss Game, som er anbefalt om du ikke har spilt før.

Alle jentene var strålende fornøyd etter spillet, og det blir garantert ikke siste gang vi besøker stedet.

- Sevilhaug

Voksenbursdag

Fyller du år og har lyst til å gjøre noe morsomt sammen med gjestene? Spillene våre passer uansett om du skal feire at du har blitt myndig eller at du har rundet 50. Det kan like gjerne være hvilken som helst bursdag så lenge du ønsker å gjøre noe spesielt sammen med familie eller venner på bursdagen din.

Vi har tidligere også fått gleden av å være en del av overraskelsesfester, noe som har vært en stor suksess for både jubilanten og gjestene!

Vi gjør stas på den som feires etter spillet og avslutter med en ekstra oppgave som belønnes med et minne fra AdventureRooms.

2018 Certificate of Excellence

Awesome time spent in

the "Black Queen" room!

We had an awesome time! The room itself was really nice and thematic and all the puzzles were creative. We managed to escape in 51 min! One of us had a birthday and they even had a puzzle and a small gift for him at the end, which was really awesome. We for sure recommend this place. For sure will pay a visit to the other 2 they have very soon :D

- BiljanaRist